Obuka za tretman Lash Lift i Brow Up tretman

16,990.00 din

Kontakt

Obuka za tretman Lash Lift i Brow Up tretman

Lash lift i Brow up tretman je sve popularniji među klijentima koji žele prirodan, ali definisan izgled trepavica i obrva. Uz našu individualnu obuku, naučićete kako da izvedete tretman korak po korak i pružite svojim klijentima savršen izgled trepavica, odnosno obrva.
Naši edukatori su iskusni i stručni i ne samo što će vam pomoći da savladate tehnike koje su potrebne za tretman, nego ćete dobiti savete o proizvodima koje treba koristiti i kako odabrati pravi proizvod za svakog klijenta.

Evo procedura koju ćete naučiti na obuci:

Priprema – Pre početka tretmana, očiste se oči i trepavice kako bi se uklonile nečistoće i masnoće koje mogu uticati na kvalitet tretmana. Zatim će se na kapke staviti silikonski jastučići koji će pomoći da se trepavice podignu i oblikuju.

Primena sredstva za podizanje trepavica – Nakon što se trepavice pripreme, primenićete sredstvo za podizanje trepavica na bazu trepavica, od korena do vrha. Ovo sredstvo će omekšati strukturu trepavica i omogućiti da se uviju bez oštećenja.

Fiksiranje trepavica – Kada se sredstvo za podizanje trepavica primeni, stavićete sredstvo za fiksiranje trepavica. Ovo sredstvo će ojačati strukturu trepavica u njihovom novom obliku i omogućiti da se podignu na željeni način. Ovo sredstvo se ostavi da deluje nekoliko minuta, u zavisnosti od proizvoda koji se koristi.

Bojenje trepavica (opciono) – Ukoliko klijent želi, možete primeniti boju na trepavice kako bi se postigao intenzivniji i dramatičniji izgled. Bojenje trepavica se vrši nakon fiksiranja.

Završna obrada – Nakon što se fiksiranje završi i bojenje ukoliko je primenjeno, pažljivo se uklanjaju silikonskeli jastučići i čiste se preostali tragovi proizvoda sa trepavica. Klijentu se savetuje da ne koristi maskaru ili ne pere oči u narednih 24 sata.

Tretman lash lifta je relativno brz i jednostavan, ali može pružiti klijentima dugotrajan i impresivan efekat. Uvek je važno da tretman sprovodite pažljivo i precizno kako bi se postigao najbolji mogući rezultat.

Tretman „Brow up“ se odnosi na oblikovanje i stilizovanje obrva kako bi se postigao željeni izgled. Ovaj tretman može biti vrlo koristan za one koji žele naglasiti svoje obrve i stvoriti definisan i uglađeni izgled.

Tretman počinje konsultacijom s klijentom kako bi se utvrdilo kakav oblik obrva najbolje odgovara njihovom licu i željenom izgledu. Zatim se koristi kombinacija tehnika za uklanjanje neželjenih dlačica, tehnika podizanja i po želji bojenje obrva kako bi se postigao željeni izgled.

Nakon tretmana, klijentima se savetuje da izbegavaju sunce i vruću vodu nekoliko sati nakon tretmana. Ovaj tretman je idealan za one koji žele definisane obrve na prirodan način.

Obuka za lash lift i brow up obuhvata:

 • UVOD:
  Teorijski deo
  Higijena i priprema trepavica/obrva
  Tipovi alergijskih reakcija (bolesti očiju)
  Okruženje u kome radimo i kako ono utiče na naš rad
  Opis preparata
  Uputstvo za održavanje za klijenta
 • PRAKTIČNI DEO:
  Upoznavanje sa materijalom
  Priprema trepavica/obrva
  Vežbanje pravilne aplikacije
  Praktičan rad na modelu

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd, Dorćol. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom. Obuka traje jedan dan, sa online podrškom nakon obuke

Nakon kursa dobijate:

 • Sertifikat o završenoj obuci
 • Online podršku za sve nedoumice tokom rada

Modela za trepavice sami dovodite, ali ukoliko ne nađete modela blagovremeno nas obavestite.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.