Obuka za nadogradnju trepavica – tehnika RUSKI VOLUMEN 2D-6D

Obuka za nadogradnju trepavica – tehnika RUSKI VOLUMEN 2D-6D

29,400.00 din

Kontakt

Obuka za nadogradnju trepavica – tehnika RUSKI VOLUMEN 2D-6D

Tehnika ruski volumen, poznata i kao 3D volumen, je jedna od tehnika nadogradnje trepavica koja se sastoji od nanošenja više tankih veštačkih trepavica na jednu prirodnu trepavicu, stvarajući tako puniji i gušći izgled trepavica.

Za postupak se koriste posebne pincete i lepak za trepavice, a trajanje tretmana obično traje između 1,5 i 2 sata, ovisno o željenom izgledu. Dakle, sam tretman se prilagođava individualnim potrebama i željama klijenta.
Nakon tretmana, klijenti se savetuju da ne peru lice, ne koriste šminku i ne dodiruju trepavice u roku od 24 sata kako bi se lepak osušio i rezultati bili trajni.

Tehnika ruski volumen pruža dugotrajne rezultate, a klijenti mogu uživati u punijim, gušćim i izražajnijim trepavicama do 4-6 sedmica, nakon čega se preporučuje ponoviti postupak.

Razlike između 1 na 1 tehnike i tehnike RUSKI volumen

Tehnika nadogradnje trepavica 1 na 1 podrazumeva postavljanje jedne ekstenzije trepavice na jednu prirodnu trepavicu. Ova tehnika se koristi kako bi se postigao prirodan izgled trepavica sa diskretnim, ali primetnim dodatkom dužine i volumena. S druge strane, tehnika nadogradnje trepavica ruski volumen, takođe poznata kao 3D nadogradnja trepavica, podrazumeva postavljanje više ekstenzija trepavica na jednu prirodnu trepavicu. Ova tehnika se koristi za postizanje dramatičnog volumena i naglašenog izgleda trepavica.

U poređenju sa tehnikom 1 na 1, tehnika ruski volumen zahteva veću veštinu i pažljiviji rad, jer se na jednu prirodnu trepavicu postavlja više ekstenzija. Takođe, zbog većeg broja ekstenzija, trepavice sa ovom tehnikom mogu izgledati gušće i punije, ali takođe i manje prirodno od trepavica postavljenih tehnikom 1 na 1. Dakle, sve zavisi šta klijent želi postići.

***Obavezno poznavanje tehnike 1:1

Obuka za nadogradnju trepavica obuhvata:

  • Teorijski deo, pravilna izrada lepeza na više načina, vezanje izrade; moguća ispravljanja na vašim dosadašnjim greškama u radu
  • Praktični rad na modelu (vreme nije ograničeno)
  • Materijal za rad obezbeđen

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje dva dana. 

Napomena:

Nakon kursa dobijate:

  • Sertifikat o završenoj obuci
  • Online podršku za sve nedoumice tokom rada

Modela za trepavice sami dovodite, ali ukoliko ne nađete modela blagovremeno nas obavestite.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.