Vacuslim kese

Vacuslim kese

160.00 din

Kontakt

Vakuum kese za celulit

Vakuum kese za vacuslim/vacufit tretman, pravljene u Srbiji od biorazgradive plastike, jednokratna upotreba, bez oznaka.

Cena je po komadu, za 10 i više naručenih kesa.

Vakuum vreće su za jednokratnu upotrebu, ne mogu se prati ni koristiti na jednom klijentu više puta.

Šta je vacuslim tretman?

Vacuslim tretman se bazira na skidanju masnih naslaga i celulita, uz pomoć specijalnih Cryo i Termo gelova i biorazgradivih kesa.

Periferna cirkulacija se povećava uz intenzivno znojenje, sve pod uticajem kontra efekta cryo i termo gelova u vakuum kesi. Sve ovo utiče, da koža absorbuje aktivne supstance iz gelova i da se razbijaju masne ćelije, a toksini izbacuju znojenjem.

Kako izgleda Vacuslim tretman?

Prvo je potrebno pripremiti kožu za tretman, otvoriti limfne čvorove i uraditi kraću verziju limfne drenaže (pređite celo telo).

Nakon pripreme nanesite termo gel ili kremu, umasirajte na kožu u tanjem sloju (pre upotrebe proverite na nadlaktici da li je klijent alergičan). Nakon toga uzmite cryo gel/kremu, nanesite na kožu i izmasirajte kratko klijenta. Gelovi/kreme se nanose na cele noge i trup do grudi, po potrebi i na ruke. Nakon toga spakujte klijenta u vakuum kesu. Zavežite kesu pojasevima i vezicama, i ručnim usisivačem izvucite vazduh. Ostavite klijenta da miruje narednih 40ak minuta.

Nakon vacuslim tretmana se preporučuje da uradite anticelulit masažu ili maderoterapiju. Efekti će biti duplo bolji! Ako se vacuslim tretman upotrebljava pojedinačno, može se primetiti gubitak obima i viška vode, ali efekat nije dugotrajan, zato se preporučuje kombinacija sa drugim anticelulit tretmanima, gde se primećuje da donosi duplo bolje efekte u oblikovanju i skidanju celulita.

Koliko se često radi tretman?

Kao i svaki anticelulit tretman, tako se i vacuslim radi nakon mesntrualnog ciklusa, u paketima od 10-15 tretmana, svaki drugi – treći dan.

Kontraindikacije:

Tretman se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, osobama sa osetljivom kožom, kožnim oboljenjima, izraženim venama, osobama sa malignim oboljenjima…

Greške zbog kojih tretman nema efekta:

  • skraćivanje tretmana,
  • koža se ne priprema prethodno za tretman,
  • koriste se loši komercijalni gelovi ili kreme,
  • nakon tretmana se ne radi nijedan drugi anticelulit tretman