Obuka za masažu vulkanskim kamenjem – hot stone

Obuka za masažu vulkanskim kamenjem – hot stone

18,990.00 din

Kontakt

Obuka za masažu vulkanskim kamenjem – hot stone (individualna obuka)

Od vremena starih Indijanaca koristi se snaga zagrejanog kamenja, oblikovanog od komadića lave. Nakon što bi ga zagrejali, postavljali su ga na bolna i ukočena mesta na telu, izvodeći pritom ritualne plesove i molitve sa željom da svom silom pomognu bolesniku.

Dokazano da vulkansko kamenje u sebi nosi izuzetan elektromagnetski potencijal zemlje i da u svojoj biti prvenstveno predstavlja energetski tretman. U tretmanu se koriste se kombinacije toplog i vrućeg kamenja koje se postavlja na telo prateći glavne energetske centre ili čakre.

Terapeut nauljano kamenje ne stavlja direktno na telo, već prvo zagreje svoje dlanove koje prinosi na kožu i pokretima glađenja priprema kožu, nakon čega toplim kamenjem masira dublje strukture kože, mišićnih ovojnica, ligamenata, i mišićnih grupa.

Masaža vulkanskim kamenjem je vrsta termoterapije, koja omogućava bolju razmenu materija u organizmu i detoksikaciju, pomaže da se mišići i meka tkiva opuste, smanji bol.

Obuka obuhvata:

  • uvodni i teorijski deo (istorijat vulkanskog kamenja – podela kamenja i način aplikacije na samo telo, primena vulkanskog kamenja kroz tretman)
  • praktičnu demonstraciju od strane edukatora (priprema klijenta, postupak aplikacije, postizanje intezivnog i produženog termičog dejstva, postupak po završenoj primeni, indikacije i kontraindikacije)
  • praktičan rad na modelu (model može biti obezbeđen od strane edukativnog centra ili ukoliko polaznik želi, može povesti svog modela)
  • online podršku edukatora i nakon završene obuke

Nakon obuke dobijate:

  • sertifikat
  • skriptu
  • online podršku

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje 1 dan (5-6 školskih časova).

Napomena:

Obavezno poznavanje osnova masaže.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.