Obuka za masažu VATROM + Vatrene VENTUZE, DVE EDUKACIJE PO CENI JEDNE!

23,500.00 din

Kontakt

Obuka za masažu VATROM + Vatrene VENTUZE
DVE EDUKACIJE PO CENI JEDNE!

Masaža vatrom

Masaža vatrom je jedna od najstarijih metoda lečenja koja se koristi preko 5000 godina. Ovo je drevna faraonska tehnika koja počinje masažom uljem kako bi se podstakla cirkulacija i ublažio bol, a onda dolazi vatra. Na leđima klijenta se postavlja nekoliko slojeva peškira, a onda i tkanina natopljena alkoholom koja se pali, gori oko minut, a onda se gasi drugih peškirom. Egzotična po svom nazivu, ova masaža predstavlja odličan tretman kojim ćete se osloboditi eksponencijalne hladnoće u telu, stimulisati cirkulaciju i upotpuniti tretman masaže.

Ova vatrena masaža se ne primenjuje kod ljudi koji pate od visokog krvnog pritiska, hemofilije, bubrežnih obolenja, proširenih vena, u trudnoći…. S druge strane, pomaže u rešavanju stresa, depresije, problema sa varenjem i neplodnošću, artritisom i migrenom.

Vatrene ventuze

Drevna tehnika koja se primenjuje od davnina, potiče iz kineske tradicionalne medicine i smatra se preventivom kod pojave raznih bolova, prehlade i bolesti. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa nekom vrstom masaže. Terapija staklenim čašama kojima se oduzima kiseonik pri postavljanju na određena mesta na telu, tj stvaranju vakuma na refleksnim tačkama i uspostavljanju cirkulacije.

Prema učenju kineske medicine u ljudskom organizmu se nalazi 12 meridijana kojima se naša životna energija kreće. Ukoliko se pojavi neki bol ili disbalans znači da je došlo do stagnacije naše životne energije. Postavljanjem čašica i uspostavljanjem vakuma, taj deo tela se relaksira, uspostavlja se cirkulacija, protok zdrave krvi. Na ovaj način utičemo na zaustavljanje mnogih patogenih faktora. Toksini se oslobađaju i pokreće naša vitalna sila, oslobađa se blokirano mesto, podstiče aktivacija limfnog sistema. Samo postavljanje casica traje 15 minuta, a sama tehnika od 30-60 minuta, u zavisnosti šta se pridodaje radu sa ventuzama. Takođe njima možemo uticati i na oslobađanje celulita i masnih naslaga, podstiče se limfna drenaža i učvršćuje koža.

Tehnika je izuzetno prijatna i blagotvorna po ceo organizam. Preporuka je da se naredni tretman radim za oko 7 dana… Nakon tretmana se može javiti osećaj pospanosti i potrebe za izbacivanjem veće količine tečnosti kroz urinarni trakt. Ne preporučuje se kod težih obolenja, trudnicama, slabim i malaksalim osobama generalno, bubrežnim bolesnicima.

Obuka obuhvata:

  • DVE EDUKACIJE po CENI JEDNE
  • uvodni i teorijski deo (ukratko o poreklu ove masaže, smislu, cilju i načinu rada)
  • praktičnu demonstraciju od strane edukatora (priprema za tretman, vrste pokreta, redosled pokreta…)
  • praktičan rad na modelu (model može biti obezbeđen od strane edukativnog centra ili ukoliko polaznik želi, može povesti svog modela)

Nakon obuke dobijate:

  • sertifikat
  • skriptu
  • online podršku

Mesto i vreme održavanja:

Beograd, Obilićev venac 18-20, TC Passage. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom
Obuka traje 6-8 školskih časova.

Napomena

Modele za masažu obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela. Preporuka je da savladate osnove masaže.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.

Pogledajte masažu vatrom OVDE