Obuka za masažu pindama

15,990.00 din

Kontakt

Obuka za masažu pindama

PINDA SWEDA je specijalna ajurvedska masaža koja se vrši lanenim ili pamučnim vrećicama napunjenim naročitim sadržajem kombinacije mlevenih začinskih biljaka.

Koža kao najveći organ našeg tela, upija lekovite materije iz biljaka, koje istovremeno opuštaju, umiruju i regenerišu organizam.

Ova lekovita masaža se izvodi tako što se prvo uradi Abhyanga, opuštajuća masaža toplim uljem. Zatim se, uz pomoć toplih i nauljenih pindi masira telo. Toplina jastučića otvara kanale u telu i pojačava cirkulaciju te tako omogućava biljnim aromama da prodru duboko u tkivo.

U zavisnosti od potreba i afiniteta, Pinda Swedu je moguće izvoditi na celom telu ili samo na nekim delovima tela, npr. na leđima, nogama ili samo na licu.

Na kraju tretmana topli jastučići se ostavljaju desetak minuta na ključnim tačkama koje predstavljaju čakre, ili na mestima koja su podložna nagomilavanju stresa i toksina (zglobovi, dlanovi, stopala, duž kičmenog stuba, čelo, donji deo stomaka).

Benefiti ove lekovite masaže su brojni: zagrevanje tela, detoksikacija, mišićna relaksacija, vraćanje pokretljivosti delovima tela koji su ukočeni/blokirani, podizanje opšteg tonusa organizma, razbijanje masnih naslaga, opuštanje, otklanjanje nesanice, uznemirenosti i anksioznosti.

Obuka obuhvata:

  • uvodni i teorijski deo (kratak uvod u ajurvedu, upoznavanje sa specifičnostima pinda metode, energetske anatomije, pripremu ambijenta, terapeuta i materijala za rad, kontraindikacije za izvođenje masaže)
  • praktičnu demonstraciju od strane edukatora
  • praktičan rad na modelu (model može biti obezbeđen od strane edukativnog centra ili ukoliko polaznik želi, može povesti svog modela)
  • online podršku edukatora i nakon završene obuke

Edukacija je namenjena terapeutima, maserima, kozmetičarima i svim medicinskim profilima koji žele proširiti svoje znanje.

*Nije potrebno nikakvo prethodno znanje iz oblasti ajurvede.

Nakon obuke dobijate:

  • sertifikat
  • skriptu
  • online podršku
  • paket od 6 pindi,
  • recept za pravljenje pindi

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje 1 dan + dodatni online časovi po potrebi (uključeni u cenu) ukoliko polaznik želi.

Napomena

Modele za masažu obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.