Obuka za masažu BAMBUSOM

Obuka za masažu BAMBUSOM

22,990.00 din

Kontakt

Obuka za masažu BAMBUSOM

– individualna obuka –

Masaža bambusom je tehnika masaže koja koristi različite veličine i oblike bambusovih štapova i/ili metlica kako bi se pritisak i pokreti prilagodili potrebama tela. Bambus se koristi kao „zamena“ za ruke i prste terapeuta, pružajući dublji pritisak i efikasnije ciljanje određenih mišićnih grupa. Ova masaža može poboljšati cirkulaciju, smanjiti napetost mišića i doprineti opuštanju tela i uma.

Bambusove metlice se često koriste za pokret tapkanja, pružajući tako relaksaciju i opuštanje mišića. Ova tehnika može biti posebno efikasna za oslobađanje napetosti u leđima, ramenima i vratu. Takođe, tapkanje bambusovim metlicama može biti deo anticelulit masaže, koja se fokusira na poboljšanje cirkulacije, smanjenje zadržavanja tečnosti i stimulaciju limfne drenaže radi smanjenja pojave celulita.

U masaži bambusom koriste se različiti pokreti, a evo nekoliko uobičajenih pokreta:

Kotrljanje: Bambusovi štapovi se lagano kotrljaju duž mišića radi opuštanja i relaksacije.

Glađenje: Blage, dugotrajne pokrete koristeći bambusove štapiće ili metlice duž tela radi poboljšanja cirkulacije i opuštanja.

Kružni pokreti: Kružni pokreti se koriste za relaksaciju mišića i poboljšanje tonusa kože.

Tapkanje: Tapkanje bambusovim štapićima ili metlicama se koristi za stimulaciju tkiva i poboljšanje cirkulacije, posebno korisno u anticelulit masaži.

Pritisak: Različiti intenziteti pritiska se koriste za ciljano tretiranje dubokih mišića ili za opuštanje površinskih slojeva tkiva.

Kombinovani pokreti: Često se kombinuju različiti pokreti kako bi se postigao željeni efekat, kao što je opuštanje, relaksacija ili tretiranje celulita.

Ovi pokreti se mogu prilagoditi i kombinovati u skladu sa potrebama i željama klijenta, kao i sa ciljevima masaže.

Obuka obuhvata:

  • Teorija: Uvod u istoriju i svrhu masaže bambusom, prednosti i kontraindikacije, anatomija i fiziologija relevantnih delova tela.
  • Praktična demonstracija: Prikaz tehnika masaže bambusom, uključujući različite metode pritiska, tapkanja i kotrljanja metlicama.
  • Vežbe: Vežbe za zagrevanje i pripremu tela za masažu, kao i vežbe za pravilno držanje i upotrebu bambusovih štapića ili metlica.

Nakon obuke dobijate:

  • Sertifikat
  • Skriptu
  • POPUST na opremu
  • POKLON litar ulja za masažu

Mesto i vreme održavanja:

Lokacija Beograd, termini u dogovoru sa edukatorom. Trajanje edukacije 1 dan, 5-6 školskih časova.

Napomena:

Modele za masažu obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.