Obuka za KAVITACIJU i RADIOTALASNI LIFTING

Obuka za KAVITACIJU i RADIOTALASNI LIFTING

13,990.00 din

Kontakt

Obuka za KAVITACIJU i RADIOTALASNI LIFTING (lice i telo)

– individualna obuka –

Tretman kavitacije je neinvazivna metoda za uklanjanje masnih naslaga na telu. Koristi se ultrazvučna tehnologija koja razbija masne ćelije u masnim depoima, a zatim ih telo eliminiše prirodnim putem. Ovaj tretman je efikasan za smanjenje obima tela, ali nije zamena za zdravu ishranu i vežbanje.

Radiotalasni lifting je tretman koji koristi radiofrekvenciju za zagrevanje dubljih slojeva kože, što stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. To može dovesti do zatezanja kože i smanjenja bora. Radiotalasni lifting može biti efikasan i za smanjenje celulita i zatezanje tela.

Efekti ovih tretmana mogu biti vidljivi nakon nekoliko tretmana, ali je potrebno obično serija tretmana da bi se postigli optimalni rezultati.

Indikacije za ove tretmane su prisustvo masnih naslaga, celulita, opuštene kože i bora.

Kontraindikacije za ove tretmane mogu uključivati trudnoću, srčane probleme, prisustvo metalnih implanta u telu, infekcije kože ili aktivan osip, kao i neka druga stanja koja bi mogla biti pogoršana zagrevanjem ili ultrazvukom.

Kavitacija i radiotalasni lifting se obično rade u seriji od 6-10 tretmana, sa nedeljnim ili dvonedeljnim razmacima između tretmana. Nakon toga, održavanje može zahtevati tretmane svakih nekoliko meseci. Važno je imati realna očekivanja i kombinovati ove tretmane sa zdravim načinom života za optimalne rezultate.

Obuka obuhvata:

  • Teorijski deo: anatomija i fiziologija kože i masnog tkiva, principi rada kavitacije i radiotalasnog liftinga, indikacije i kontraindikacije za tretmane, bezbednost i mere predostrožnosti, postupak konsultacije i procene klijenta, očekivani rezultati i održavanje
  • Praktični deo: demonstracija tretmana na modelu, vežbanje tehnika primene tretmana pod nadzorom instruktora, saveti za prilagođavanje tretmana individualnim potrebama klijenata, rad sa uređajima i opremom za kavitaciju i radiotalasni lifting

*Na obuci se radi CELO telo i lice, i akcenat je na praktičnom radu! 

Nakon obuke dobijate:

  • sertifikat
  • skriptu
  • online podršku
  • POPUST i preporuku za kupovinu opreme

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom

Obuka traje 1 dan, 3-4 školskih časova, plus online podrška nakon edukacije

Napomena:

Modele za masažu obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela. Preporuka je da savladate osnove masaže.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.