Obuka za Antiage tretman BOTOX prahom + OPREMA

Obuka za Antiage tretman BOTOX prahom + OPREMA

29,490.00 din

Kontakt

Obuka za Antiage tretman BOTOX prahom + OPREMA

– individualna obuka –

Anti-age tretman lica sa „botox prahom“, tj. karnozinom predstavlja jednu od inovativnih metoda, koja ima za cilj smanjenje bora i poboljšanje izgleda kože.

Karnozin je antioksidans koji se koristi u kozmetičkim preparatima zbog svoje sposobnosti da zaštiti kožu od slobodnih radikala i oštećenja koja uzrokuju starenje. U pitanju je dipeptidna aminokiselina sastavljena od dve aminokiseline (beta-alanin i L-histidin). Kao prirodni antioksidans, široko se koristi kao jedna od aktivnih supstanci protiv starenja, sa snažnim jačanjem imuniteta i svojstvima protiv starenja. Ovaj prah se pretvara u kremastu strukturu nakon kontakta sa kožom, lako se topi i upija u dublje slojeve kože uz pomoć dermapena. Za razliku od klasičnih tretmana i krema za lice, ovde su molekuli dovoljno mali da dopru do dubljih slojeva kože i povećaju proizvodnju kolagena.

Kombinacija sastojaka „Botox praha“ stimuliše regeneraciju ćelija kože i zadržava njenu vlagu pružajući efekat podizanja i učvršćivanja. Kada koža postane zategnuta i elastična manje je sklona borama, finim linijama i opuštenosti.

Kako izgleda tretman:

 • Sam tretman obuhvata kombinaciju više tretmana, klasična priprema lica, sem tonika i pene uključuje i voćne kiseline. Aplikacija praha se radi dermapenom, a nakon aplikacije je potrebno uraditi i mezoporaciju ili ultrazvuk sa odgovarajućim koktelom.

Prednosti tretmana:

 • smanjenje plitkih bora (polipeptidna esencija obnavlja kolagen, razblažuje fine i suve bore i revitalizira kožu i ostavlja je zategnutom)
 • učvršćivanje i smanjenje nastanka dubokih bora (bogat peptidima podstiče regeneraciju kolagena, podiže i zateže kožu i vraća elastičnost koži)
 • izbeljuje tragove akni i tamne mrlje (popravlja oštećenu kožu i smiruje osetljivost sa dvostrukom hidrantnom formulom)
 • hidrira i hrani kožu (intenzivno hidriranje čini kožu gipkom i vlažnom).

Preporuka je da se radi 1 mesečno za optimalne efekte.

Obuka obuhvata:

 • Uvod i teoretski deo, objašnjenje indikacija i kontraindikacija
 • Praktičan rad na modelu uz nadzor edukatora

Nakon kursa dobijate:

 • Skriptu
 • Sertifikat o završenoj obuci
 • Online podršku za sve nedoumice tokom rada
 • Kutiju BOTOX praha (8 bočica) za 20 tretmana

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje 1 dan, 5-6 školskih časova + online podrška nakon završene obuke.

Napomena:

Modele za tretman obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela. Za ovaj tretman je neophodan aparat za Mezoporaciju, RTL ili Ultrazvuk, kao i dermapen.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.

Kako izgleda obuka pogledajte OVDE

Pogledajte video kako izgleda obuka OVDE.