Obuka za Antiage tretman „BOTOX prah“

17,690.00 din

Kontakt

Obuka za Antiage tretman „BOTOX prah“

Šta očekujemo od ovog tretmana:

  • popunjava plitke i duboke bore
  • rešava neujednačen ten, tamne fleke, suvoću koze i opuštenu kožu

Tzv. Botox prah (karnozin) je dipeptidna aminokiselina sastavljena od dve aminokiseline (beta-alanin i L-histidin). Kao prirodni antioksidans, široko se koristi kao jedna od aktivnih supstanci protiv starenja, sa snažnim jačanjem imuniteta i svojstvima protiv starenja. Ovaj prah se pretvara u kremastu strukturu nakon kontakta sa kožom, lako se topi i upija u dublje slojeve kože uz pomoć dermapena. Za razliku od klasičnih tretmana i krema za lice, ovde su molekuli dovoljno mali da dopru do dubljih slojeva kože i povećaju proizvodnju kolagena.

Kombinacija sastojaka „Botox praha“ stimuliše regeneraciju ćelija kože i zadržava njenu vlagu pružajući efekat podizanja i učvršćivanja. Kada koža postane zategnuta i elastična manje je sklona borama, finim linijama i opuštenosti.

Kako izgleda tretman:

  • Sam tretman obuhvata kombinaciju više tretmana, klasična priprema lica, sem tonika i pene uključuje i voćne kiseline. Aplikacija praha se radi dermapenom, a nakon aplikacije je potrebno uraditi i mezoporaciju ili Ultrazvuk sa odgovarajućim koktelom.

Prednosti tretmana:

  • smanjenje plitkih bora (polipeptidna esencija obnavlja kolagen, razblažuje fine i suve bore i revitalizira kožu i ostavlja je zategnutom)
  • učvršćivanje i smanjenje nastanka dubokih bora (bogat peptidima podstiče regeneraciju kolagena, podiže i zateže kožu i vraća elastičnost koži)
  • izbeljuje tragove akni i tamne mrlje (popravlja oštećenu kožu i smiruje osetljivost sa dvostrukom hidrantnom formulom)
  • hidrira i hrani kožu (intenzivno hidriranje čini kožu gipkom i vlažnom).

Preporuka je da se radi 1 mesečno za optimalne efekte.

Obuka je individualna i zasnovana na praktičnom radu.

Nakon kursa dobijate:

  • Skriptu
  • Sertifikat o završenoj obuci
  • Online podršku za sve nedoumice tokom rada

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd, Zvezdara. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje 1 dan (4-5h) + online podrška nakon završene obuke.

Napomena:

Modele za tretman obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela. Zaovaj tretman je neophodan aparat za Mezoporaciju, RTL ili Ultrazvuk, kao i dermapen.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.

Cena: 150€ bez materijala, 250€ sa opremom (8 kutijica praha).

Pogledajte video kako izgleda obuka OVDE.