Obuka za ULTRAZVUČNU ŠPATULU- snimljena obuka

Obuka za ULTRAZVUČNU ŠPATULU- snimljena obuka

4,990.00 din

Kontakt

Obuka za ULTRAZVUČNU ŠPATULU

– snimljena obuka –

Koža lica se s godinama opušta, stari i isušuje, a nečistoće se u porama redovno sakupljaju i talože stvarajući mitisere.

Zbog svega ovoga, koži je pre svega potrebno redovno i detaljno čišćenje, kao i hidratacija koja će koži vratiti vlažnost, mladalački izgled i sjaj.

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica je bezbedan, ugodan i delotvoran način čišćenja i rehidratacije, koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u druge tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože.

Tretman se preporučuje svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvođenje tretmana traje kratko i ne ostavlja nikakve tragove.

Za osobe sa osetljivom kožom i niskim pragom bola, ovo je idelno rešenje za čisto i blistavo lice. Pored toga, ultrazvučni tretman je adekvatna zamena za klasičan, s tim da zahteva manje vremena i znatno olakšava čitavu proceduru.

Uz špatula je zapravo tretman 2-u-1 koji će najpre očistiti vašu kožu, a potom omogućiti intenzivno hranjenje. Takođe, imajte u vidu i to da će nakon ultrazvučnog čišćenja vaše lice upiti znatno veću količinu hranljivih stastojaka nego nakon jednostavnog utrljavanja ili masaže.

Kurs obuhvata:

  • Na samom kursu ćete imati prilike da naučite kako se radi priprema za tretman, koje su indikacije i kontraindikacije, kako se radi čišćenje, a kako lifting metoda sa ultrazvučnom špatulom.

Nakon kursa dobijate:

  • Posle odgledanog kursa dobijate POTVRDU o odslušanoj obuci i POPUST na kupovinu opreme.

Vreme održavanja:

Nakon uplate dobijate pristup kursu narednih 40 dana.

Napomena:

Sve što Vam je potrebno je internet veza. Kratak pregled kursa možete pogledati ispod.

BESPLATAN PREGLED KURSA