Kurs za SAMOMASAŽU oklagijama – platforma

Kurs za SAMOMASAŽU oklagijama – platforma

2,990.00 din

Kontakt

Kurs za SAMOMASAŽU oklagijama

Kurs za samomasažu drvenim oklagijama i masažerima je namenjen svima koji žele da se opuste i oslobode napetosti u mišićima, ali i onima koje žele da oblikuju svoje telo i skinu celulit u kućnim uslovima. U ovom kursu ćete naučiti kako da pravilno pripremite telo, kako i koje drvene oklagije možete koristiti za samomasiranje i kako zaista imati efekat.

Kurs obuhvata:

  • Kurs je koncipiran po delovima tako što se prvo opisuje priprema tela za samomasažu za svaki deo tela, a zatim se detaljno pokazuje rad sa drvenim elementima. Svaki pokret je propraćen usmenim objašnjenjem od strane edukatora/terapeuta, a usput su date smernice koje su bitne za ovaj tip masaže.

Glavni principi samomasaže drvenim oklagijama su:

  • Korišćenje dovoljne količine pritiska na mišiće kako bi se stimulisala cirkulacija krvi, a pri tome da ne ozledite kožu i napravite modrice.
  • Rad u pravcu srca, kako bi se olakšao protok krvi i limfe.
  • Korišćenje različitih tehnika i elemenata u masaži u zavisnosti od toga koji efekat želimo postići.

Vreme održavanja:

Nakon uplate dobijate pristup kursu narednih 30 dana.

Napomena

Sve što Vam je potrebno je internet veza. Ukoliko imate dodatna pitanja nakon obuke, budite slobodni da nas kontaktirate za sve nedoumice.

Nadamo se da ćete uživati u ovom kursu i postići maksimalne rezultate kroz redovnu upotrebu drvenih oklagija za samomasažu. Opremu možete kupiti na www.oklagije.rs