Hladni parafin za SPA TRETMANE

Hladni parafin za SPA TRETMANE

650.00 din

Kontakt

HLADNI PARAFIN – za Spa tretman za ruke i stopala

U današnjem brzom tempu života, često zanemarujemo negu naših ruku i stopala. Međutim, hladni parafin se pokazao kao neizostavan saveznik u očuvanju njihove lepote i zdravlja. Ova jednostavna, ali efikasna metoda tretiranja kože pruža brojne koristi i olakšava osećaj umora i napetosti.

Krem-parafin se preporučuje da se koristi za oporavak suve, ispucale i osiromašene kože.

Benefiti nakon tretmana su brojne: daje elastičnost i čvrstoću koži, vlaži i omekšava kožu, sprečava nastanak pukotina, eliminiše krhe nokte i učvršćuje nokatnu ploču.

Hladni parafinski vosak ima nisku točku topljenja, pa ga nije potrebno zagrejavati. Za razliku od toplog parafina, hladni ne zahteva upotrebu posebne opreme (kupke za zagrevanje parafina), što omogućava ne samo skraćivanje vremena za rad, već i uštedu novca. Ima niske troškove, pored toga što se ekonomski troši. Može se koristiti kao sredstvo za negu kože ruku i stopala, ne samo u salonima, već i u kući.

Praktično nema kontraindikacija, dok je upotreba vrućeg parafina kontraindikovana kod ljudi s srčanim popuštanjem.

Hladni parafin za stopala i ruke je potpuno spreman za upotrebu, ne treba ga prethodno rastopiti, a za lakšu distribuciju na koži se koristi četkica, primenjujući proizvod sa pokretima lagane masaže.

KAKO KORISTITI – pogledajte video OVDE

Parafinoterapija se odvija u nekoliko faza.

1. Čišćenje kože. U početnoj fazi, treba pažljivo očistiti ruke/stopala obrisati ih suvom. Zatim, koristimo tonik koji će pomoći očistiti, hidrirati i tonirati kožu.

2. Postupak pilinga – pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože epidermisa i bolje penetracije kozmetičkih proizvoda.

3. Primena parafina. Koristite špatulu ili četku da pokrijete kožu parafinom, nežno raspoređujući proizvod na celom mestu. Zatim stavite plastične ili posebne kozmetičke rukavice. Preko toga stavite frotirske čarape.

Trajanje postupka je najmanje 15-20 minuta.

4. Uklanjanje ostataka parafina. Koristite ubrus.

5. Hidratacija. U završnoj fazi kožu hidrirajte kožu pomoću hidratantne, zaštitne kreme (preporuka naša Aloja emulzija). Zbog toga će koža postati mekana i baršunasta, čak i kod najgrublje kože.

Neto: 375gr

Dostava u roku od 3-4 dana ukoliko je proizvod dostupan na stanju.

Cenovnik dostave za Srbiju pogledajte OVDE.