Obuka za HIJALURON PEN

Obuka za HIJALURON PEN

23,490.00 din

Kontakt

Obuka za HIJALURON PEN

– individualna obuka –

Hijaluron pen tretman je neinvazivna kozmetička procedura koja koristi specijalni uređaj nazvan hijaluron pen, kako bi se hijaluronska kiselina i fileri ubrizgala u kožu.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u našoj koži i igra ključnu ulogu u održavanju hidratacije, volumena i elastičnosti kože. Tokom tretmana, hijaluron pen koristi visoki pritisak da bi se hijaluronska kiselina pretvorila u fini aerosol i ubrizgala u gornje slojeve kože.

Ova tehnika omogućava brzu apsorpciju hijaluronske kiseline i rezultira prirodnim i osvežavajućim izgledom kože, smanjenjem bora i poboljšanjem tonusa kože.

Najpopularniji je za prirodno povećanje usana i to sve bez igle i potpuno bezbolno! Ono što je najbitnije je da jednim tretmanom dobijamo popunjavanje bora, volumen i hidrataciju!

Obuka obuhvata:

  • Teorijski deo (u teorijskom delu polaznici uče o anatomiji kože, principima hijaluronske kiseline, kontraindikacijama i sigurnosnim merama. Takođe se uče tehnike aplikacije, različite vrste hijaluronskih preparata i kako odabrati odgovarajući preparat za svakog klijenta).
  • Praktični deo (u praktičnom delu, polaznici imaju priliku da vežbaju pod nadzorom instruktora kako pravilno koristiti hijaluron pen, kako ga dezinfikovati i održavati, kao i kako izvesti tretman na modelu) .
  • Online podršku edukatora i nakon završene obuke

Nakon kursa dobijate:

  • Sertifikat
  • Skriptu
  • Online podršku nakon obuke
  • POPUST na kupovinu opreme

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje 1 dan, 4-5 školskih časova + online podrška nakon obuke.

Napomena:

Obavezna medicinska škola ili prethodno poznavanje rada sa dermapenom i sličnim tretmanima.

Modele za masažu obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.

Pogledajte VIDEO o obuci OVDE!