Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom (individualna obuka)

15,990.00 din

Kontakt

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom (individualna obuka)

Čista, meka i blistava koža je cilj svima nama, a ultrazvučna špatula je jedan od aparaturnih tretmana koji će vam ovo i omogućiti.

S obzirom na brojne prednosti ovog tretmana svaki kozmetički salon bi trebalo da poseduje znanje kako se tretman radi, kao i sam uređaj kojim se vrši ultrazvučno čišćenje lica

Razlog popularnosti uz čišćenja lica jeste zato što nisu svi klijenti oduševljeni higijenskim tretmanom i manuelnim čišćenjem komedona (ručnim istiskanjem bubuljica), zbog neprijatnog bola koji prati taj tretman, kao i crvenila nakon tretmana.

Zbog ovakvih činjenica potrebno je da klijentima ponudite alternativu u vidu manje invazivnog ultrazvučnog čišćenja lica.

Da bi obavili ovaj tretman potrebno je da poznajete osnove tretmana i procedure primenjivanja ultrazvučne špatule. Ultrazvučna špatula koristi ultrazvučnu tehnologiju za nežno vlažno pilingovanje kože, oslobađajući je od mrtvih ćelija i nečistoća.

Kako se ultrazvučna špatula za lice pomera duž kože, impulsi se kombinuju sa vodom kako bi nežno i efikasno prodrli u vašu kožu.

Vibracije i vlažni proizvod ulaze duboko u pore vaše kože, otpuštaju i uklanjaju ostatke, prljavštinu, mitesere, mrtve ćelije kože i ulje, ostavljajući vam čisto, glatko i blistavo lice.

Ultrazvučna špatula koristi dva načina rada: prvi način rada se koristi za čišćenje i uklanjanje nečistoća. Nakon što su mrtve ćelije kože i drugi ostaci uklonjeni, ravna strana špatule se koristi kao drugi način rada za nežno umasiranje drugih proizvoda za negu u kožu.

Obuka obuhvata:

TEORIJSKI DEO:

  • Osnove anatomije i fiziologije lica
  • Dejstvo ultrazvučnih talasa na kožu
  • Osnovni serumi koji se koriste za dubinsku ishranu kože
  • Indikacije i kontraindikacije
  • Higijenske i tehničke karakteristike

PRAKTIČNI DEO:

  • Pokazni deo od strane edukatora, praktičan rad polaznika na modelu

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd, Dorćol. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje 1 dan (5h) + online podrška nakon završene obuke.

Napomena

Nakon kursa dobijate:

  • Skriptu
  • Sertifikat o završenoj obuci
  • Online podršku za sve nedoumice tokom rada

Modele za masažu obezbeđuje škola, ali možete dovesti i svog modela.

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.