Anticelulit Madero Premium Mix – snimljena obuka

Anticelulit Madero Premium Mix – snimljena obuka

17,990.00 din

Kontakt

Anticelulit Madero Premium Mix

– snimljena obuka –

ANTICELULIT MADERO PREMIUM MIX je posebno dizajnirana obuka za najbrže postizanje optimalnih rezultata u oblikovanju tela i smanjenju celulita. Anticelulit Madero Premium Mix obuka predstavlja kombinaciju klasične i brazilske maderoterapije, anticelulit masaže i masaže silikonskim ventuzama (limfne drenaže ventuzama).

Klasična maderoterapija:

Ova tehnika se koristi za oblikovanje tela i smanjenje celulita. Indikacije uključuju celulit, nedostatak tonusa kože, lošu cirkulaciju, oticanje i masne naslage. U odnosu na brazilsku maderoterapiju više deluje na površinski celulit, a u odnosu na anticelulit masažu je agresivnija tehnika. Kontraindikacije mogu biti trudnoća, prisustvo metalnih implanta u telu, krvarenje, infekcije ili upale na tretiranoj površini, kao i stanja kao što su rak ili bolesti krvi.

Brazilska maderoterapija:

Ova tehnika takođe cilja smanjenje celulita, ali i preoblikovanje tela, i uklanjanje većih masnih naslaga, koristeći specifično dizajnirane drvene masažne alate. Indikacije su slične kao kod klasične maderoterapije, a kontraindikacije takođe uključuju trudnoću, prisustvo metalnih implanta, infekcije, upale ili otvorene rane.

Anticelulit masaža:

Ova masaža je osnova za tretiranje celulita. Fokusira se na smanjenje vidljivosti celulita i poboljšanje cirkulacije krvi. Indikacije su celulit, nedostatak tonusa kože i loša cirkulacija. Kontraindikacije mogu biti iste kao i kod prethodnih tehnika, uz dodatak stanja kao što su tromboza, akutna upala vena, teži oblici dermatitisa ili ekcema.

Masaža silikonskim ventuzama (limfna drenaža ventuzama):

Ova tehnika se koristi za poboljšanje limfne drenaže i eliminaciju toksina iz tela. Indikacije uključuju oticanje, celulit, umor i lošu cirkulaciju. Kontraindikacije mogu biti trudnoća, prisustvo metalnih implanta, ozbiljna vaskularna oboljenja, infekcije ili upale, kao i stanja poput hemofilije ili zgrušavanja krvi.

KOMBINACIJA ove ČETIRI tehnike u Anticelulit Madero Premium Mix obuci omogućava terapeutima da pruže sveobuhvatan tretman za oblikovanje tela i smanjenje celulita, prilagođen potrebama svakog klijenta. Ova obuka je idealna za kozmetičke terapeute koji žele da unaprede svoje veštine i ponude vrhunski tretman svojim klijentima.

Obuka obuhvata:

  • U pitanju je snimljen kurs, gde nakon uplate dobijate pristup obuci.
  • Kurs je koncipiran po delovima tako što se prvo prelazi stomak, potom prednji deo nogu, deo nogu sa strane, zadnji deo nogu i gluteus, leđa i struk i na kraju ruke.
    Svaki pokret je propraćen usmenim objašnjenjem od strane edukatora/terapeuta, a usput su date smernice koje su bitne za ovaj tip masaže.
  • Uz kurs, dobijate POPUST na opremu na www.oklagije.rs

Nakon obuke dobijate:

  • Posle odgledane obuke dobijate POTVRDU i POPUST na kupovinu opreme na www.oklagije.rs

Vreme održavanja:

Nakon uplate dobijate pristup obuci narednih 40 dana.

Napomena:

Sve što Vam je potrebno je internet veza. Ukoliko imate dodatna pitanja nakon obuke, budite slobodni da nas kontaktirate za sve nedoumice.

BESPLATAN PREGLED KURSA