Anticelulit Madero Premium Mix (4 obuke po ceni JEDNE)

Anticelulit Madero Premium Mix (4 obuke po ceni JEDNE)

58,990.00 din

Kontakt

Anticelulit Madero Premium Mix obuka (4u1 obuka)

– individualna obuka –

Posebno dizajnirana obuka za najbrže postizanje optimalnih rezultata u oblikovanju tela i smanjenju celulita. Anticelulit Madero Premium Mix obuka predstavlja kombinaciju 4 obuke: klasične i brazilske maderoterapije, anticelulit masaže i masaže silikonskim ventuzama (limfne drenaže ventuzama).

Klasična maderoterapija:

Ova tehnika se koristi za oblikovanje tela i smanjenje celulita. Indikacije uključuju celulit, nedostatak tonusa kože, lošu cirkulaciju, oticanje i masne naslage. U odnosu na brazilsku maderoterapiju više deluje na površinski celulit, a u odnosu na anticelulit masažu je agresivnija tehnika. Kontraindikacije mogu biti trudnoća, prisustvo metalnih implanta u telu, krvarenje, infekcije ili upale na tretiranoj površini, kao i stanja kao što su rak ili bolesti krvi.

Brazilska maderoterapija:

Ova tehnika takođe cilja smanjenje celulita, ali i preoblikovanje tela, i uklanjanje većih masnih naslaga, koristeći specifično dizajnirane drvene masažne alate. Indikacije su slične kao kod klasične maderoterapije, a kontraindikacije takođe uključuju trudnoću, prisustvo metalnih implanta, infekcije, upale ili otvorene rane.

Anticelulit masaža:

Ova masaža je osnova za tretiranje celulita. Fokusira se na smanjenje vidljivosti celulita i poboljšanje cirkulacije krvi. Indikacije su celulit, nedostatak tonusa kože i loša cirkulacija. Kontraindikacije mogu biti iste kao i kod prethodnih tehnika, uz dodatak stanja kao što su tromboza, akutna upala vena, teži oblici dermatitisa ili ekcema.

Masaža silikonskim ventuzama (limfna drenaža ventuzama):

Ova tehnika se koristi za poboljšanje limfne drenaže i eliminaciju toksina iz tela. Indikacije uključuju oticanje, celulit, umor i lošu cirkulaciju. Kontraindikacije mogu biti trudnoća, prisustvo metalnih implanta, ozbiljna vaskularna oboljenja, infekcije ili upale, kao i stanja poput hemofilije ili zgrušavanja krvi.

KOMBINACIJA ove ČETIRI tehnike u Anticelulit Madero Premium Mix obuci omogućava terapeutima da pruže sveobuhvatan tretman za oblikovanje tela i smanjenje celulita, prilagođen potrebama svakog klijenta. Ova obuka je idealna za terapeute koji žele da unaprede svoje veštine i ponude vrhunski tretman svojim klijentima.

Obuka obuhvata:

  • uvodni i teorijski deo
  • praktičnu demonstraciju od strane edukatora
  • praktičan rad na modelu
  • online podršku edukatora i nakon završene obuke

Nakon obuke dobijate:

  • sertifikat
  • skriptu
  • online podršku
  • POPUST na opremu na www.oklagije.rs
  • POKLON litar ulja za masažu

Mesto i vreme održavanja:

Mesto održavanja Beograd. Termin se određuje u dogovoru sa edukativnim centrom.

Obuka traje 2 dana, 12 školskih časova.

Napomena:

Obavezno poznavanje osnova masaže.

Pogledajte KAKO izgleda obuka OVDE

*Obavezna je uplata avansa na račun edukativnog centra radi rezervacije mesta i termina.

Opremu sa POPUSTOM možete poručiti na www.oklagije.rs